Gaszmann Autószerviz Kft.      Algyő Szomolyai utca 6-8.      Telefon: 62/267-081 vagy 20/3121-423


Akció!


Látni és látszani    2015október 1. és december 10. között

A díjmentes átvizsgálás 


Az országos balesetmegelőzési kampány
két részből tevődik össze, melynek során lehetőség nyílik a regisztrált optikákban ellenőriztetni a látást, a kampányhoz csatlakozott szakszervizekben pedig a gépjármű világítását. MI IS REGISZTRÁLT PARTNEREK VAGYUNK. Az október 1. és december 10. között tartó időszak során minden regisztrált szervizben térítmentesen vizsgálják meg a jármű jól láthatóságért felelős alkatrészeit. Többek közt azért bír kiemelt jelentőséggel az akció ezen része, mert a helytelen megvilágításból fakadó balaesetek elkerülhetőek volnának némi odafigyeléssel. Arra buzdítunk mindenkit, ellenőríztesse gépjárművét, hogy az esős, ködös időben, rossz látási viszonyok között is a lehető legcsekélyebb esélyt adjon a baleseteknek.

Látni és látszani – 2015-ben is!


A Látni és látszani az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottság és az XMEDITOR közös közlekedésbiztonsági kampánya, amely 2012 óta törekszik arra, hogy a balesetmentes közlekedés érdekében felhívja a figyelmet a látás és láthatóság kiemelt fontosságára. Tavaly háromszáznál is több autós szakszerviz és közel száz optika állt a Látni és látszani szlogen mögé, míg a másik oldalon a 21 ezret is meghaladta azon autósok száma, akik a kampányhoz csatlakozva is kifejezték, mennyire fontos számukra a biztonságos közlekedés. Az országos kampány kereten belül a személy- és tehergépkocsik, a motorkerékpárok – és a kerékpárok – vezetői 2015-ben október 1. és december 10. között térítésmentesen élhetnek azzal a lehetőséggel, hogy járművük láthatóságért felelős alkatrészeit az akcióhoz csatlakozott szervizekben megvizsgálják. A regisztrált optikákban pedig díjmentes látásellenőrzéssel és hasznos tanácsokkal várják a járművezetőket. Idén a november 11-től december 10-ig tartó ellenőrző szakasz idején számíthatunk olyan fokozott közúti ellenőrzésekre, mely során a rendőrség teljes körűen és kiemelten ellenőrzi majd a személy-, illetve haszongépjárművek, valamint motorkerékpárok és kerékpárok világítását, a láthatóságot, továbbá a jogosítványban előírt szemüveg viselését. Minden közlekedő érdeke, hogy átvizsgáltassa járművét, annak világítástechnikai berendezéseit és ellenőriztesse látását. Ehhez a Látni és látszani díjmentes akciónál jobb alkalmat keresve sem talál!

Közeledik a rossz idő! 

Az autók indítása hidegeb időben nehezebb.

A modern gépjárművek tele vannak elektronikával. Ezeket az akkumulátor, és a generátor látja el elektromos energiával.
A generátor tölti, pótolja az elhasznált elektromos áram mennyiséget az akkumulátorban. Ha a gépkocsi rövid, városi használatban van, akkor nem biztos, hogy eleget képes tölteni. Ez előbb, utóbb kapacitás vesztést okoz. Az indtózáshoz, és a hidegindításhoz ( elektromos ablakfűtés, stb.) elhasznált energiának a pótlásához is időre van szükség. Ez jobban megviseli az akkumulátort. Ezért ebben az esetben szükséges lehet a külön hálózatról való töltés. Ez az akkumulátor elöregedésével egyre fontosabbá válik.

Ezért szükséges a tél előtt az akumulátor, generátor, és a töltés, műszeres ellenörzése.

A biztos indítás érdekében szeretnénk segíteni kedves ügyfeleinknek a gépkocsi üzembiztonságát megőrizni.

AKCIÓNK keretében ingyenesen bevizsgáljuk akkumulátorját!

 -  Bosch akkumulátor teszterrel bevizsgáljuk, és minősítjük.

-   Lemérjük a töltést.

-   Szükség esetén áramfelvételt is mérünk.

-   Amennyiben szükséges javasolni fogunk az ön gépkocsijához legmegfelelőbb akkumulátort, vagy alkatrészeket.

               Igény szerint a legolcsóbbat.Természetesen a minőséget, és célszerűséget figyelemben tartva javasolunk alkatrészt. Nálunk az ügyfél dönt.

A BIZOS INDÍTÁS ÉRDEKÉBEN!        Alkatrész beszerelő AKCIÓ!
    
    
     A nálunk vásárolt alkatrészt,

     Kuplung, fék, lengéscsillapító, beszerelés soron kívül vállaljuk.

    

     Kérjük jelentkezzen be telefonon a 20/3121-423 -as számon, vagy személyese.

       


    Vissza az előző oldalra!