gif kép

Szeged-Algyő, Sirály utca 6-8. Tf: +36 20 3121423


A Gaszmann Autószerviz Kft. ügyfelei részére új szolgáltatással bővíti kínálatát.


A "Hozom-viszem" szolgáltatás lényege, hogy az előzetes megrendelést követően gépkocsit a megadott helyszínről munkatársaink szervizünkbe szállítják, a javítást követően pedig az ügyfél által megjelölt helyszínen adják át azt.

Az új szolgáltatás lehetővé teszi, hogy időt takarítson meg, hiszen autója szervizeléséhez többé már nincs szükség az Ön jelenlétére!

Elég a szervizzel előre időpontot egyeztetnie, és a szerviz munkatársa az Ön által megadott helyen átveszi autóját, majd az elvégzett javítás, karbantartás után vissza is szállítja azt a kijelölt célállomásra. Így Önnek többé már nem kell időt vesztegetnie, hanem intézheti ügyeit a saját tempójában, a saját időbeosztásának megfelelően.  Az autóját is időben, szakszerűen szervizelten kapja vissza.Miért is a hozom-viszem szolgáltatás?

Nincs ideje autójával szervizbe menni?
Nem akar várni, míg lecserélik az olajat?
Jó lenne elintézni a kötelező szervizt míg nyaral?
Nincs több lemondott vagy módosított program,
A hozom-viszem szolgáltatást Önnek találtuk ki!


Adja meg címét és munkatársunk az Ön által megadott időben elmegy gépkocsijáért, valamint a szervizelés befejeztével akár vissza is juttatja. Önnek nincs semmi más teendője, mint bejelentkezni szervizünkbe, megrendelni a hozom-viszem szolgáltatást, és mi minden mást elintézünk.


Megrendelheti a szolgáltatást a telefon számon: +36 20 3121 423 vagy +36 62 267 081