Tisztelt Érdeklődő!

 

A személy- és kisteher gépjármű javítás területén belül az alábbi szolgáltatásainkkal állunk az Ön rendelkezésére:

 

           Hozom viszem szolgáltatás

 

1.      Műszaki vizsgára felkészítés, vizsgára vitel, vizsgáztatás: 1

 

2.      Fékjavítás ABS javítás: 2

 

3.      Futómű javítás: 2

 

4.      Sebességváltó javítás: 2

 

5.      Dieseladagolók javítása: 2

 

6.      Hűtők- és fűtőradiátorok javítása, új hűtők nagykereskedése: 3

 

7.      Autóüvegek szerelése, forgalmazása: 3

 

8.      Autóvillamosság: 3

 

9.      Motorgenerál: 3

 

10.  Helyszíni kiszállás, javítás, gépjármű beszállítás, hazaszállítás: 3

 

11.  Műanyag hegesztés, javítás: 4

 

12.  Terepjárók javítása: 4

 

Szakembereink telefonon értesítik Önt, ha autója elkészült, illetve ha a javítás során bármilyen változás merülne fel, így kizárt, hogy meglepetés érje.

 

Műszaki vizsgára felkészítés, vizsgára vitel, vizsgáztatás:

E szolgáltatás az egyik legszélesebb körű szolgáltatásaink közé tartozik. Az autó teljes átvizsgálása (átvizsgáljuk az első- és a hátsó futóművet; fékhatást mérünk; kardánt-, kipufogót-, motort-, fékhidraulikát-, elektromos berendezéseket-, karosszériát ellenőrzünk; közel 200 ponton vizsgáljuk át az autót, melyről írásos dokumentációt készítünk) és hiba feltárása után árajánlat készül a gépjármű javításának költségéről, mely tartalmazza a beépítendő alkatrészek árát és a munkadíjat is. Amennyiben az ügyfél jóváhagyja a vizsgára felkészítés árajánlatát az alkatrészek beszerzésére sor kerül. Az alkatrészeket nagykereskedelmi cégektől szerezzük be az ország számos területéről. Ez azért fontos, mert szervizünk mindig a legmegfelelőbb minőségű és értékű alkatrészt szereli be ügyfelei autójába. Miután a megfelelő alkatrészeket szakszerűen beszereltük az autót elvisszük a vizsgabázisra, ahol a műszaki vizsgáztatás megtörténik. Ezek után az autót műszakilag a forgalomba való közlekedésre megfelelőnek minősítik és kiállítják a szükséges okmányokat. Végül pedig átadjuk az autót a tulajdonosának. A felsorolásból az ügyfél csak annyit lát, hogy átadja az autót a megfelelő okiratokkal szervizünknek és pár nappal később, átveszi az autóját kitűnő műszaki állapotban, érvényes műszaki vizsgával.

        Vissza a lap elejére

Fékjavítás ABS javítás:

A fékrendszer a gépkocsi első számú biztonsági berendezése, így ennek javítására, ellenőrzésére és karbantartására fokozott figyelmet érdemes fordítani. A BOSCH márkanév a garancia arra, hogy Ön biztonságban érezze magát gépjárművében. Ne feledje, minden 15.000 km  után, de legalább évente egyszer ellenőriztesse járműve fékrendszerét – így mindenkor biztonságban közlekedhet.

        Vissza a lap elejére

Futómű javítás:

Legkorszerűbb technika segítségével végzünk műszeres futómű beállítást, vállaljuk futóművek időszakos átvizsgálását. Természetesen a szükséges kis- és nagyjavításokat elvégezzük és a javításhoz szükséges alkatrészek beszerzésével és cseréjével is állunk az Ön rendelkezésére.

        Vissza a lap elejére

Sebességváltó javítás:

Korszerű felszerelésekkel végzünk sebességváltó javítást, automataváltók beállítását.

        Vissza a lap elejére

Dieseladagolók javítása:

BOSCH és CAV forgóelosztós adagolók próbapadi beállítását és javítását vállaljuk. Az adagolók le-, fel szerelését munkatársaink szakszerűen, az előtöltés beállítását a legkorszerűbb műszerekkel végzik.

 

Vissza a lap elejére

Hűtők- és fűtőradiátorok javítása, új hűtők nagykereskedése:

Rézhűtők javítása forrasztással, alumínium és műanyag hűtők javítása pedig a legmegfelelőbb korszerű technológiával történik. Minden radiátort javítás után nyomáspróbázunk és a szükséges festést csak ezután végezzük el. Amennyiben a hűtő nem javítható, abban az esetben raktárról tudunk biztosítani azonnal kiváló minőségű és árfekvésű új radiátorokat.

Vissza a lap elejére

Autóüvegek szerelése, forgalmazása:

Cégünk a biztosítók szerződött partnere. Helyszíni raktárunkból, melyben nagy árukészlettel rendelkezünk szinte minden típusú személy- és kisteherautó szélvédő megtalálható. A szélvédők beszerelése, ragasztása helyben történik. Mind a régi típusú gumikeretes, mind a ragasztott szélvédő beszerelését képzett szakemberek végzik. A felhasznált szélvédők minőségét a PILKINGTON név garantálja. 

        Vissza a lap elejére

Autóvillamosság:

Bármilyen villamossági panasszal fordul hozzánk Kedves Ügyfelünk mi a legmodernebb technika segítségével állunk rendelkezésére. A benzinbefecskendező javítástól akár a riasztó beszereléséig vagy az egyszerű izzócseréig. 

        Vissza a lap elejére

Motorgenerál:

A motorbeállítást a környezetvédelemi előírások alapján korszerű műszerekkel végezzük. De természetesen nem csak egyszerű beállításokat, hanem akár a teljes motorgenerált is vállaljuk. A motorjavítást mindig megfelelő minőségű alkatrészek felhasználásával végezzük. Minden elvégzett nagyjavításra külön garanciát vállalunk. 

Vissza a lap elejére

Helyszíni kiszállás, javítás, gépjármű beszállítás, hazaszállítás:

(Ezt a szolgáltatást egyelőre csak Szeged területén végezzük.)

A helyszíni kiszállás és javítás igénybevételéhez csak annyit kell tennie, hogy felhívja szervizünket telefonon, bediktálja a szükséges adatokat és ismerteti a műszaki hibajelenséget a munkafelvevővel. Ezek után, a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre kiszállunk és megjavítjuk autóját, hogy Ön azonnal folytathassa útját.

Törzsügyfeleinknek mikor elfoglaltságuk nem engedi meg, hogy személyesen hozzák el autójukat, ha felhívják szervizünket előre egyeztetett helyszínre és időpontra érte megyünk. Természetesen a szükséges feladatok elvégzése után haza is visszük azt.

                Vissza a lap elejére

 

Műanyag hegesztés, javítás:

Bármilyen Lökhárító, lámpák, keretek, karosszéria részek, vagy egyéb műanyag alkatrészek javítása a legmodernebb technika segítségével..

          Vissza a lap elejére

 

Terepjárók javítása:

Bármilyen összkerék hajtású terepjárók szervizelése, javítása, átvizsgálása. Futómű javítás, fékek gondos ápolása, ellenőrzése, javítása.. Ford Ranger javításában nagy gyakorlattal!

 

          Vissza a lap elejére